Fascinatie voor natuur

Fascinatie voor natuur

Mirjam Willaert haalde Skogsfloating naar Nederland | België | Luxemburg. Zij is gefascineerd door de natuur. En door alles wat met creativiteit te maken heeft. Die fascinatie gebruikt ze in haar onderneming Pulse to Move, een broeinest voor succesvolle professionals en innovatieve bedrijfsconcepten. Mirjam zoekt altijd manieren om creativiteit bij mensen te stimuleren en naar boven te halen waar mensen van nature sterk in zijn. Skogsfloating is daarvoor een heel sterk concept.

Skogsfloating kwam op Mirjams pad toen ze bij een training in Zweden was. Torbjörn Wrange, founder van Skogsfloating, belde haar een week later. Mirjam stapte meteen in het vliegtuig naar Stockholm om met hem te praten. Mirjam het concept naar een hoger plan gebracht en werkt nu nauw samen als co-founder.
Samen met Andrea Reinders onderzoekt en benut Mirjam alle mogelijkheden die Skogsfloating biedt in de wereld. Kapellerput is de enige locatie in de BeNeLux – nu nog de enige buiten Zweden – waar je Skogsfloating kunt inzetten.

‘Mirjam Willaert is heel belangrijk voor de ontwikkeling van Skogsfloating. Doordat zij het adopteerde en meenam naar Nederland, tilde ze het concept naar een internationaal en hoger niveau. Met haar ruime ervaring in innerlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap in groepen, heeft ze het concept Skogsfloating ontwikkelt en versterkt. Niet in de laatste plaats door kennisdeling met trainers en consultants uit verschillende sectoren / branches en hen te faciliteren bij het inzetten van het concept. Dat is iets wat het beeld van hoe het gebruikt kan worden en hoe het bij kan dragen aan het bereiken van doelen heeft verruimd.’ Torbjörn Wrange

Vind ons

Somerenseweg 100
5591 TN Heeze

Bel ons
+31 651 78 89 94

“There is no Wi-Fi
in the forest, but we
promise you will find
a better connection”

© Copyright 2021 Skogsfloating

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.